Hem
ÖVERSIKT AV RIDRESOR 2024
RIDRESOR 2024 - information om resor
Så här går det till
Nyheter
Om FlygandePass
Vår filosofi
Bokningsregler
Kontakt/Anmälan
Lite om Island
Om Islandshästen
Länkar
Våra turledare
Vår hästgård - Granby
Isländska recept


Anmäl dig till vårat nyhetsbrev.
Namn

E-postadress


Hur vi tänker och arbetar...

När vi startade vår verksamhet med ridresor till Island år 2005 så var vår målsättning att erbjuda våra deltagare personlig service och trygga, trevliga resor. Sedan dess arbetar vi nu efter 4 ledord eller begrepp:
• service
• omtanke
• kvalitet
• trygghet

Dessa begrepp går i varandra och vi kan inte ändra på någon del utan att helheten förändras.
OMTANKE är att vi vill lära känna dig som deltar. Det gör vi genom våra möten med resgruppen innan vi åker, det gör vi genom att någon från FlygandePass är med på Island och ser till att allting fungerar som det ska, att se till att alla har det bra. Och det gör vi genom att efter resan, via frågeformulär, fånga upp hur du upplevt resan – och, inte minst, hur vi kan förbättra oss. Det är för oss mycket viktigt att lyssna på dig som deltar.
TRYGGHET är att vi ser till att allting fungerar bra och bekvämt från det att du åker till du kommer hem. Det är att vi bara arbetar med utvalda värdfamiljer på Island som kan erbjuda ett bra program, många och bra hästar, ett trevligt boende och god mat. Och det är, som det står under omtanke, att vi själva är med och håller koll och hjälper till på olika sätt.
SERVICE. Det är att vi ordnar allt på Island – bussar till och från flygplatsen mm, hotell och besök i ridbutiker/badhus (beroende av resmål). Vi bokar även flyg om du själv vill det. Det är att vi före resan, med jämna mellanrum, skickar information om allt det du behöver veta. Det gäller t.ex. deltagarlistor, packlistor, tips om vad man bör tänka på när man rider på Island mm, mm .Och det är att vi alltid är tillgängliga via telefon eller mail för att besvara dina frågor.
KVALITET är, som vi ser det, en sammanfattning av att vi kan leva upp till allt som står här ovanför.Men kvalitet är också att vi bara arrangerar ett fåtal ridresor per år och att vi begränsar antalet deltagare på varje resa.FlygandePass AB, Annelundsvägen 4, 762 91 Rimbo, Tel Bosse 070 754 28 76, e-post info@flygandepass.se